Bachelard and Psychoanalysis in Poland / Bachelard et la Psychanalyse en Pologne / Bachelard e la Psicoanalisi in Polonia - Gurgul, Paulina; Ples-Bęben, Marta (BACHELARD STUDIES - ÉTUDES BACHELARDIENNES - STUDI BACHELARDIANI, 2022)