Bachelard and Psychoanalysis / Bachelard et la Psychanalyses / Bachelard e la Psicoanalisi - Gurgul, Paulina; Ples-Bęben, Marta (BACHELARD STUDIES - ÉTUDES BACHELARDIENNES - STUDI BACHELARDIANI, 2022)